Antep fıstığı sarması tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle şeker şerbetinin hazırlanma aşaması ve üzerine dökülen soğuk şerbetin tatlıya kattığı lezzet beni cezbetti. Yufka ve Antep fıstığının birleşimiyle ortaya çıkacak o muhteşem tatlıyı düşünmek bile iştah açıcı. Ayrıca, sağlıklı besin değerleriyle dolu olması da ayrı bir artı. Sizce bu tarifi denemek için en uygun zaman ne zaman olur?
Antep fıstığı sarması tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle şeker şerbetinin hazırlanma aşaması ve üzerine dökülen soğuk şerbetin tatlıya kattığı lezzet beni cezbetti. Yufka ve Antep fıstığının birleşimiyle ortaya çıkacak o muhteşem tatlıyı düşünmek bile iştah açıcı. Ayrıca, sağlıklı besin değerleriyle dolu olması da ayrı bir artı. Sizce bu tarifi denemek için en uygun zaman ne zaman olur?
Cevap yaz