Edirne usulü ciğer sarma tarifini okurken, bu lezzetin nasıl hazırlandığını ve hangi malzemelerin kullanıldığını merak ettim. Özellikle iç harcında pirinç ve baharatların yer alması beni cezbetti. Koyun ciğeri kullanılması, yemeğin otantik tadını artırıyor gibi görünüyor. Peki, bu tarife ek olarak başka hangi malzemeleri kullanmayı düşünürdünüz? Ayrıca, yanına servis edilecek mezeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yoğurtlu sos ve piyazın bu yemeği nasıl tamamlayacağı aklımı kurcalıyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Edirne usulü ciğer sarma tarifini okurken, bu lezzetin nasıl hazırlandığını ve hangi malzemelerin kullanıldığını merak ettim. Özellikle iç harcında pirinç ve baharatların yer alması beni cezbetti. Koyun ciğeri kullanılması, yemeğin otantik tadını artırıyor gibi görünüyor. Peki, bu tarife ek olarak başka hangi malzemeleri kullanmayı düşünürdünüz? Ayrıca, yanına servis edilecek mezeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yoğurtlu sos ve piyazın bu yemeği nasıl tamamlayacağı aklımı kurcalıyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz