Fırında yaprak sarma tarifini okuduktan sonra, bu yemeği yapmayı denemek için sabırsızlanıyorum! Asma yapraklarının kaynar suya atılması ve ardından harcın içine koyulması aşamaları oldukça pratik görünüyor. Kıyma kullanmadan sadece zeytinyağlı bir versiyonunu yapmak da harika bir alternatif. Ayrıca, nar ekşisi eklemek fikri gerçekten ilginç; bu, yemeğin tadını nasıl etkiliyor merak ediyorum. Yanında yoğurt veya limon dilimleri ile servis etmek de güzel bir dokunuş. Yıllardır yapmadığım bir tarif ama bu tarifle yeniden denemek istiyorum. Sizce yaprak sarmayı hangi malzemelerle denemek daha lezzetli olur?
Fırında yaprak sarma tarifini okuduktan sonra, bu yemeği yapmayı denemek için sabırsızlanıyorum! Asma yapraklarının kaynar suya atılması ve ardından harcın içine koyulması aşamaları oldukça pratik görünüyor. Kıyma kullanmadan sadece zeytinyağlı bir versiyonunu yapmak da harika bir alternatif. Ayrıca, nar ekşisi eklemek fikri gerçekten ilginç; bu, yemeğin tadını nasıl etkiliyor merak ediyorum. Yanında yoğurt veya limon dilimleri ile servis etmek de güzel bir dokunuş. Yıllardır yapmadığım bir tarif ama bu tarifle yeniden denemek istiyorum. Sizce yaprak sarmayı hangi malzemelerle denemek daha lezzetli olur?
Cevap yaz